perjantai 3. tammikuuta 2014

And I forgot the existence of this blog..

Asioita käy, ja sattuu ja tapahtuu, etenkin jos on liian montaa rautaa tulessa ja aivot äärirajoilla kestämisen suhteen. Jotenkin siinä vaan sitten kävi niin että olen unohtanut tämän blogin kirjoittamisen taas puoleksi vuodeksi sekä kuvablogin pitämisen yli puoleksi vuoddeksi, ehkä se olisi ollut kuitenkin ollut ihan hyvää terapiaa päästää asioita ulos..

Asioita on tapahtunut, elämässä selvitty eteenpäin, vaikkei nyt niin helpolla, raha-asiat edelleen vähän niin ja näin tolalla, töitä olen koittanut hakea, perus duunarihommia, niitäkään ei tunnu 25 vuotiaalle löytyvän, ainakaan tälläiselle hipille.

Voisi koittaa nyt etsiä sen viimeisen harjoittelupaikan ja viimeistellä opparin siinä samalla. Niin ja tosissaan, koulunkin voisi vihdoin koittaa lopettaa tänä vuonna, ihan paperien kera. Tosin tuntuu siltä että en edelleenkään halua syventyä mihinkään, pelkästään ottaa pintaraapaisua sieltä, taikka täältä, enkä miettiä sen enempiä. Tai sitten joskus keskittymisen taso on vaan niin suuri että en edes tajua kuinka paljon näen vaivaa ja ajatusta jollekin tietylle asialle välillä.

On tässä sentäs muistanut käydä urheilemassakin silloin tällöin, ettei ole päässyt ihan rapistumaan, eikä näytä' ihan liian nalle puhille. Mutta nyt sitä pitää taas tehdä säännöllisesti että saa itsensä piristymään. Sataisipa vielä lunta niin voisi noita talviurheilu juttujakin harkita tänä vuonna : )

En tiedä kierränkö vieläkin samaa noidan kehää, vaikka olo onkin tuntunut välillä huonolle, niin ei sentäs niin huonolle mitä se oli Riihimäellä asuessa, joten, parannusta edellis vuoden alkuun on huomattavasti :)

tämmöinen lyhykäinen teksti tähän väliin, jatkossa taas lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti